20 Slechtste Websites

20 Slechtste Websites

Er zijn bijna 300 miljoen websites op het internet. Daar moet af en toe wel een slechte tussen zitten. Onleesbare lettertypes, onsamenhangende animaties, slecht gebruikersgemak, irritante muziekjes, we komen het allemaal wel eens tegen.

Deze 20 websites zijn het toppunt van smet op het internet.

 

De maker heeft zelf geprobeerd de slechtste website te maken. Hij laat zo zien hoe het NIET moet. Leuk geprobeerd. Vermelding waard, maar haalt het nog niet bij de volgende 19 websites.

Deze populaire website heeft aanbiedingen genoeg. Ik weet echter niet waar ik het eerst of laatst moet kijken. Kan wel een update gebruiken lijkt me.

Ook deze website kan wel een update gebruiken vind ikzelf. Al doet Gratiz.nl het niet slecht met 834.000 impressies per maand. Content is King? Of zijn Nederlanders gewoon gek op alles dat gratis is?

Klik eens op de engelse vlag… Als de engelsen al nederlands kennen, maken de zachtgroene letters op de achtergrond van een mini het ze alsnòg moeilijk.
Mama's Cheesies

 

Al zou je deze website willen lezen, het zal niet lukken vanwege de confetti-achtergrond. Probeer ook eens het menu aan de linkerkant te lezen.

 

 

Glitters, glitters en nog eens glitters. Blijkbaar zijn er 940 vrienden die net zoveel van glitteranimaties houden als KrYsTaL74…

 

 

De meeste websites in deze lijst bevatten onnodig veel plaatjes. Deze website gooit het over een hele andere boeg.

 

 

De maker van deze website heeft geprobeerd zoveel mogelijk James Bond plaatjes en links in één pagina te proppen. Mission accomplished!
Martin C. Altenpohl

 

Deze man is erg vol van zichzelf. Hij laat dat zien door zijn foto’s tal van keren te tonen in elke keer een andere animatie. Samen met het geluidsfragment heeft het een hypnotiserende werking.

 

 

Zo hoog deze elektronicawinkel scoort op aanbod, zo laag scoort ze op gebruikersgemak. Ervaar het zelf.

 

 

Een mooie combinatie van onleesbare tekst, 1001 verschillende lettertypes, misselijkmakende letteranimaties en uiteraard een paar rondvliegende vlinders.

 

Web KingDeze webdesigner noemt zichzelf “Webking” (getuige het gephotoshopte kroontje op zijn hoofd). Ik ben erg benieuwd wie hem gekroond heeft…

Oh ja, vergeet niet zijn werk te bekijken. Zoals de volgende in de top 20 slechtste websites.

*Helaas wordt deze website nu doorgelinkt naar een 18+ website. Via de Wayback Machine is deze gelukkig nog terug te halen.

 

Deze websites heeft veel goede feedback ontvangen:
– “Just saw the site! Wow! That’s great!”
– “I cannot believe how good it looks!”
– “You are truly an internet god!”

Ze kunnen dat toch niet menen?

* Helaas wordt deze website nu doorgelinkt naar een 18+ website. Via de Wayback Machine is deze gelukkig nog terug te halen.

 

Speciale aanbieding! Nu of nooit! Alleen voor jou! Direct Software ConnectionHoe krijg je zo veel mogelijk onbetrouwbare aanbiedingen op één pagina? Vraag het de maker van deze website.

 

 

Dit moet wel de meest stijlvolle bruidsboetiek zijn van Panama.

* De website is offline, maar via de Wayback Machine gelukkig nog terug te halen.

 

 

Zou jij hier wat willen kopen? Zo ja, zou het lukken?
* De website is offline, maar via de Wayback Machine gelukkig nog terug te halen.

 

 

Een zeer overzichtelijke, betrouwbare en zakelijke nieuwsite…ahum!
Aiseikai Hospital

 

Als ziekenhuis wil je toch een betrouwbare en professionele indruk achter laten. De maker van deze website denkt daar heel anders over.
* De website is offline, maar via de Wayback Machine gelukkig nog terug te halen.

 

 

De boodschap van deze website is duidelijk. Als je tenminste de letters kan lezen met de bewegende regenboog animatie, niet afgeleid wordt door een rondvliegende duif, rennende kat of ladder met vallende verfpot. Zie jij het verband?

 

 

Naar eigen zeggen leveren deze webbouwers complexe diensten van het hoogste niveau. Ze maken daarbij gebruik van de modernste technieken. Bekijk de website en beoordeel zelf of je een website door dit bedrijf zou laten maken.

Laat gerust een reactie achter als je zelf nog een slechte website weet.

64 Reacties naar “20 Slechtste Websites”

Reageer

GRATIS nieuwsbrief