Over Victor

Hallo, mijn naam is Victor.

Een professionele en persoonlijke webdesigner uit Groningen. Tien jaar geleden begonnen met ontwerpen van websites als hobby. Nu voor verschillende bedrijven op professioneel gebied onder de naam Victor Webdesign.

Interactie met mensen en van gedachten wisselen is voor mij een grote aantrekkingskracht. Door met het creatieve brein over een project na te denken rolt er altijd iets unieks uit.

De internetwereld staat niet stil. Ik volg daarom de laatste trends en ontwikkelingen op de voet. Websites van mij voldoen aan de modernste eisen.

Portfolio Victor WebdesignIk werk flexibel, maar vooral klantgericht. Door te blijven overleggen wordt de website van jòu en geen massaproduct.
Elk product is uniek voor een zo laag mogelijke prijs. Geen onnodige technische snufjes. Alleen als deze bijdragen aan het doel van de website.

Altijd draag ik zorg voor een doelgroepgerichte website. Juist de bezoekers moeten de website waarderen. Het maken van websites voor uiteenlopende doelgroepen heeft me daar een goed inzicht in gegeven.

Bekijk mijn portfolio en laat je overtuigen.

GRATIS nieuwsbrief