Real-time Social Media teller

Dat de diverse Social Media razendsnel groeien is bekend. Hoe snel het daadwerkelijk gaat is nu te zien. Met dank aan de Social Media teller van Gary Hayes.

In de teller hieronder kan je zien hoe de Social Media nu groeien. Maar ook in de afgelopen dag of zelfs het afgelopen jaar. Zo zijn er naast deze blogpost het afgelopen jaar 330.953.151 andere blogposts geplaatst! Ook verwelkom ik met veel plezier alle 864.034 nieuwe internetgebruikers van vandaag wereldwijd.

5 Reacties naar “Real-time Social Media teller”

 • Hi Victor,

  Verbazingwekkend en gelijk duidelijk waar ik het beste mijn bedrijf kan promoten. Ik zag facebook als een makkelijke manier om in contact te blijven met mijn dochter op Malta. Ga er nog eens serieus naar kijken.
  Even zakelijk facebook account aanmaken.

  bedankt
  Jeannette

 • Indrukwekkend, maar we moeten de zaken wel in het juiste perspectief zien. Dus de cijfers (wereldschaal), voor Nederland, delen en terugbrengen naar lokaal niveau. Ook zou je moeten vergelijken met traditioneel bellen en brieven/kaarten/berichten (SMS) sturen.

 • @Jeanette: Facebook is ook niet begonnen als een zakelijk medium. Toch beginnen steeds meer bedrijven op het succes in te spelen. Maar het mooiste is toch het makkelijke contact met bijvoorbeeld je dochter op Malta.

  @Dick: Je hebt gelijk, Nederland is maar een klein deel in dit verhaal. Toch heeft Nederland vooral op gebied van LinkedIn een zeer groot aandeel. Facebook is een stuk mondialer.

 • Opzich een leuke teller maar ik heb een vraagje….
  Op basis waarvan, kom je aan deze cijfers?

 • Allereerst bedankt. Alle eer gaat echter naar Gary Hayes, de maker van de teller.
  Hij haalt zijn gegevens uit verschillende bronnen. Zijn meest recente bronnen staan op http://www.personalizemedia.com/garys-social-media-count/ (zie source links).

Reageer

GRATIS nieuwsbrief